Latest Posts

V-LEAGUE 1.: GÓLOK A VIETKONGOK HAZÁJÁBÓL!

A Hanoi nem csak  a bajnokságot kezdte jól, hanem az AFC Kupában komoly erődemonstrációt tartott a kambodzsai NagaWorld ellen. A kulcsjátékosok úgy tűnik remekül mentették át formájukat az új szezonra. Elsősorban a nigériai Oseni és a csapatkapitány Nguyen van Quyet teljesítménye emelkedik ki, de a bajnokságban már a másik afrikai támadó Pape Omar Faye és Hoang Vu Samson is megcsillantotta tudását.

A The Cong 2 év kihagyás után szerepelhet újra az élvonalban és nem is kezdték rosszul az idényt. A Da Nang otthonában ugyan még alulmaradtak (1:3), aztán nem kis meglepetésre, saját közönségük előtt elintézték a tavalyi ezüstérmes Thanh Hoát (2:1). Leghíresebb játékosuk egyértelműen a Paranától frissen megszerzett brazil Joao Paulo, akitől a legtöbbet várnak befejezések tekintetében.

Legutóbbi 2 egymás elleni meccsük 2010-ben volt, ami mindkét alkalommal 2:1-es végeredménnyel ért véget, de természetesen ebből messzemenő következtetést nem érdemes levonni. Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy az idei szezonban is overesek lesznek a felek és ehhez a teóriához nagyon jó ajánlólevél a fentebb említett játékosok névsora. Szóval a 2.5 gól feletti opció nem egy elvetendő ötlet, pláne ilyen szép szorzóért cserében.

The Cong – T&T Hanoi
Labdarúgás: V-League 1., 2019.03.06. 13:00
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.65
– Tippster13 –