Latest Posts

Szenzációs Dupla Bank-stratégia!

A sportfogadás szerencsejáték, ezt mindannyian tudjuk. A bankroll körültekintő megválasztásával kell kezdeni a netes sportfogadást, mégpedig úgy, hogy azzal ne károsítsuk meg sem más, sem saját megélhetésünket! A sportfogadás elsősorban legyen játék és élmény, és csak ha már elég jók vagyunk, akkor lehet profitra gondolni. De akkor is csak óvatosan, hiszen egy-hullámvölgy a jó sorozatunk után nagyon hamar le tud nullázni, ha nem figyelünk különösem oda és nem alkalmazunk valamiféle bankroll-menedzsmentet. Egy ilyen taktikát szeretnénk most bemutatni nektek.

  1. a bankroll meghatározása
  • Soha ne kezdjünk el párszáz, sőt pár ezer forinttal sem játszani! ezek az összegek annyira alacsonyak, hogy amint veszítünk belőle el fogjuk bukni. Persze néha-néha felbukkannak a neten afféle csodálatos szelvények, amelyek néhány száz forintból termeltek soktízezres, esetleg sokszázezres profitot. Nos ezek a ultimate-szelvények olyan ritkák, mint a fehér holló. Ne erre számítsunk, hanem sokkal inkább szisztematikus, átgondolt építkezésre rendezkedjünk be. Ennek megfelelően kell kiválasztani a kezdő tőkénket. Egy általános szabály szerint ERRŐL ITT OLVASHATTOK bővebben, egy tét, általában a bankunk maximum 5% legyen. Ha így gondolkodunk, akkor minimum 10.000 forintra szükségünk lesz.
  1. a bankunk kettéválasztása!
  • Két külön futó bank kell, hogy legyen. Ezt a legcélszerűbb valamiféle netes naplóban, vagy akár egy papírfüzetben vezetni. Én sokkal jobban szeretem a papíralapú füzetet, mert nyoma marad, meg lehet fogni és visszalapozva rengeteget lehet tanulni a korábbi fogadásainkból! Ne feledjük, Rómát sem egy nap alatt építették fel! Szóval szükségünk lesz egy NYITOTT BANKRA (továbbiakban NYB) és egy ZÁRT BANKRA (ZB)! Adott tehát 10.000 forintunk, amit kettéosztunk. 3000 egység bekerül a ZB-ba, 7000 marad a NYB-ban. A ZB-hoz mindaddig TILOS hozzányúlni, amíg a NYB-ban van még pénzünk! A fogadást tehát a NYB 7000 forintjának 5%-val kezdünk meg. (Nagyon profik alkalmazhatnak 10%-ot is, de ennek rendkívül nagy veszélye van! Maradjunk csak meg az 5%-nál!) Tehát 350 az első tét, a vesztésnek vagy nyerésnek megfelelően a következő fogadásunk már a megváltozott bankrollból kerül kiszámításra! Tehát ha rakunk egy duplázót 350 forinttal, akkor a győzelmünk után 7350 a NYB pénztartaléka, vagyis a második fogadásunk ennek az 5%-a, azaz 367 forint. Kerekítve 360. Természetesen mindenki a saját pénztárcájához mérje a bankrollt és annak megfelelően számoljon.
  1. Önuralom!
  • Ez az, ami elkerülhetetlenül fontos minden egyes fogadásunknál legyünk erősek! Ha veszítünk, ne akarjuk azonnal visszanyerni, muszáj keménynek lenni és betartani a bankroll 5%-a szabályt! Ha így járunk el, akkor túlélhetünk akár komolyabb hullámvölgyeket is! Ha nem így teszünk, akkor menthetetlenül lenullázzuk magunkat!
  1. a Nyílt Bank megduplázása!
  • Ez legyen az első cél! Amint sikerül a fogadási sorozatunkkal a kezdeti 7000 forintot megduplázni, vagyis 14.000 forintot elérni, akkor 4000 forintot áthelyezünk a ZB-ba és így a NYB 10.000 forinttal megy tovább! Folytassuk a 2. menüpontban leírt fogadási sorozatot. Amennyiben továbbra is jól segít minket Fortuna és újabb duplázás sikerül, akkor a 20.000 forintból áthelyezhetünk ismét 5.000 forintot a ZB-ba! Fontos, hogy minden áthelyezés után a kezdeti NYB-összege nagyobb legyen. 7000-10.000-15.000 így az egyes tétekre áldozható 5% is egyre nő, a pénzünk is jobban gyarapszik.
  1. Zárt Bank használata és pénzkivétel
  • Vizsgáljunk meg olyan esetet, ami sajnos a tanulási folyamat alatt lesz, elfogy a NYB pénze. Ezért történt az, hogy a kezdet kezdetén a ZB-ot létrehoztuk. Ekkor hozzá nyúlhatunk és onnan folytathatjuk az 5%-os fogadási lépéseinket. Ha pedig a szépen a ZB-ban összejött annyi pénz, hogy egy részét kiutalhatjuk, akkor örülünk és elmondhatjuk, immáron rutinos sportfogadók vagyunk.