Latest Posts

SVÁJCI SZUPERLIGA: MI MOTIVÁLJA A YOUNG BOYST?

A Young Boys nagyon hamar eldöntötte a bajnoki cím sorsát és vélhetően a tavalyihoz hasonló hatalmas fölénnyel meg is nyeri. Nem kis meglepetésre hét közben a Svájci Kupa negyeddöntőjében nagyon kínos zakóba szaladtak bele a Luzern otthonában (4:0). Ami azért is meglepő, mert egyáltalán nem volt tartalékos a csapat. Fassnacht, Nsame, Assale, Ngamelu mind játszottak, talán Sulejmani hiányát érdemes megemlíteni. Személy szerint mindenképp a könnyelműség javára írnám ezt a csapat részéről.

A Grasshoppers borzalmasan kezdte a tavaszi szezont. Egyetlen pontot tudtak összeszedni 5 forduló alatt. Teljesen szét van esve a csapat és gyakorlatilag kilátástalan a helyzetük. Nagyon jó eséllyel megesik velük az a szégyen, hogy a 2. osztályban kezdik a következő idényt. Ngoy, Djuricin és Holzhauser játékában van potenciál, de ez a 4-1-2-3-as formáció igencsak nem akar működni.

A bukik szépen belőtték ismét a szorzókat és gyakorlatilag esélyt sem adnak a hazaiaknak. Valójában tényleg a vendégeken múlik majd az eredmény, de ha a hazai kupa megnyerése nem motiválta őket, akkor a bajnokság további része sem jelenthet kellő elszántságot, melyet már 19 ponttal vezetnek. A Yong Boys gól alap a gyengécske a hazai védelem ellen, de a könnyelműségnek köszönhetően a Szöcskék is betalálnak.

Grasshoppers – Young Boys
Labdarúgás: Svájci Szuperliga, 2019.03.09. 19:00
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.68
-Tippster13-