Latest Posts

EURÓPA LIGA: REMEK DUPLÁZÓ EGY KIJEVI BOMBÁVAL!

A Chelsea nehéz perióduson megy keresztül az utóbbi időben. Kaptak egy hatalmas zakót a Citytől (0:6), majd 1 héten belül kiestek az FA Kupából és a Ligakupa döntőjét is el bukták. Most viszont összejött 2 győzelem a szintén londoni Tottenham (2:0) és Fulham (2:1) ellen. Ebből még nem nagyon lehet sok mindent kiszűrni, de legalább már egymásután letudtak hozni 2 meccset. Drinkwater és van Ginkel gyakorlatilag az egész szezont kihagyja, de visszatérhet a védelembe Cahill és Zappacosta.

A ukrán bajnokság tavaszi idénye még csak most kezdődött el és a Kijev egy 5:0-ás Zorya elleni kiütéses sikerrel kezdett, majd a hétvégén kicsit visszafogottabb játékkal verte a Deszna alakulatát. Az Olympiakosz Európa Ligából való kiütése sem volt kis teljesítmény, melynek köszönhetően bejutottak a legjobb 16 közé. Shaparenko és Verbic remek formában van, de legeredményesebb játékosuk Tsygankov szintén bármikor visszanyerheti korábbi kiváló formáját. A Willemtől frissen megszerzett Fran Sol feladata elsősorban a gólszerzés és nem is kezdett rosszul, hiszen 4 tétmeccsen 2 góllal mutatkozott be.

Összességében úgy gondolom a londoniak még nem lábaltak ki teljesen a krízisből és a bukik nagyon elméretezték a szorzókat. A Dinamo Kijev nem egy Malmö szintű csapat és a Chelsea védelem is sebezhető. A vendégek góljában egyértelműen van érték.

Chelsea – Dinamo Kijev
Labdarúgás: Európa Liga – Nyolcaddöntő, 2019.03.07. 21:00
Tipp: Dinamo Kijev gólt szerez
Odds: 2.00
– Tippster13 –